قاموس عربي روماني دقيق بتقنية متطورة و بدون انترنت

قاموس روماني عربي شامل في جميع مجالات اللغة الرومانية، إمكانية البحث التلقائي بمجرد إدخال الحروف الأولى من أي كلمة.

ناطق بأصوات متعددة مع إمكانية اختيار الصوت، إمكانية نطق مقاطع كاملة من الكلمات، يمتاز بإمكانية إضافة كلمات جديدة لقاعدة بيانات التطبيق بسهولة، مناسب للطلاب في المراحل التعليمية المختلفة الذين يدرسون باللغة الرومانية أو يدرسون الرومانية كتخصص أساسي أو فرعي، والراغبين في السفر إلى رومانيا.

ترجمة روماني عربي هو تطبيق يترجم الكلمات من العربية إلى الرومانية أو العكس دون الحاجة إلى إنترنت. يحتوي على أكثر الكلمات شيوعاً في اللغة الرومانية والعربية ليساعدكم على ترجمة نصوص الأساسية اليومية ويكون لكم عوناً في دراستكم

Dictionar Roman-arab

Un dicționar roman-arab cuprinzător în toate domeniile limbii române, posibilitatea de căutare automată de îndată ce inițialele de orice cuvânt sunt introduse.

Difuzor multi-voce cu capacitatea de a alege sunet, posibilitatea de a rostirea intregi secțiuni de cuvinte, cu posibilitatea de a adăuga cu ușurință noi cuvinte la baza de date de aplicare, potrivit pentru studenții de la diferite stadii educaționale care studiază în limba română sau de studiu românesc ca primar sau subspecialitate, Și dorind să călătorească în România.

Traducerea româno-arabă este o aplicație care traduce cuvinte din arabă în română sau invers, fără a fi nevoie de internet. Conține cele mai frecvente cuvinte în limba română și arabă pentru a vă ajuta să traduceți textele de bază ale zilei și să vă ajutăm în studii

قاموس عربي روماني

قاموس عربي روماني لجميع الكلمات والمفردات الرومانية وترجمتها إلى اللغة العربية مع مجموعة من التفاصيل التي تساعد في فهم معاني الكلمات مع تحديد نوع الكلمة و شرح عن طريق عدة مفردات مختلفة. القاموس يوفر أيضا مجموعة من دروس وقواعد اللغة الرومانية مشروحة بالصور وببساطة ولا تحتاج للأنترنت أيضا لقرائتها.

هذا القاموس مفيد جداً للطلبة الذين يقومون بدراسة اللغة الرومانية كلغة ثانية ولكل مهتم بدراسة اللغة الرومانية في الدراسة أو الحياة اليومية.

Traducător arab român

Un dicționar roman arab de toate cuvintele romane și vocabular și traducerea sa în arabă, cu un set de detalii care ajuta la înțelegerea sensul cuvintelor în timp ce definirea tipului de cuvânt și explicând prin mai multe vocabulare diferite. Dicționarul oferă, de asemenea, o serie de cursuri și reguli de limba română explicate în imagini și pur și simplu nu are nevoie de internet, de asemenea, pentru a le citi.

Acest dicționar este foarte util pentru studenții care studiază limba română ca a doua limbă și pentru toți cei interesați de studierea limbii române în studiu sau în viața cotidiană.

 

 

 

download